Toegang tot persoonlijke digitale coach Nori

Er zijn veel factoren in het leven van iemand met IBD die invloed hebben op het welzijn, en soms is het een uitdaging om daar zelf oplossingen in te vinden. Nori is een programma van 8 weken met een persoonlijke digitale coach die je daarmee helpt.

Wat is Nori?

Nori is een computer-gedreven coach, of chatbot, waarmee je gesprekken voert over onderwerpen die van invloed zijn op de kwaliteit van leven. De gesprekken vinden plaats door middel van chats, net zoals je in Whatsapp gewend bent bv.

Op basis van jouw persoonlijke situatie kiest Nori uit 100+ wetenschappelijk onderbouwde studies de juiste informatie die jou nu verder kan helpen. Aan de ene kant zijn dat praktische onderwerpen, zoals dieet, beweging en stressvermindering. Aan de andere kant meer gericht op mentaal welzijn, zoals sociaal leven, acceptatie en openheid. 

Registratie ?

Er wordt, met ondersteuning van Janssen en in samenwerking met NORI Health, voor 90 IBD patiënten toegang voorzien tot deze persoonlijk digitale coach

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang meer informatie en uw toegangscode

CCV-VZW

Groeneweg 151
3001 Heverlee
[email protected]
ccv.v[email protected]
0468/27.70.52

 

 
     

Stuur je post naar

Domein Borgeind
Borgeindstraat 13/5
2900 Schoten

 

     

Bezoek ons ook op

 

 
     
Back to top