Oproep insturen CCV-vzw research Grants

Doel: De Crohn- en Colitis ulcerosa Vereniging vzw wil de kennis van artsen op het gebied van chronische inflammatoire darmziekten en het wetenschappelijk onderzoek in dit domein ondersteunen.


Research Grants: Een beurs van 3000 euro wordt jaarlijks ter beschikking gesteld. De eerste schijf van 1500 euro wordt toegekend bij bekroning van het onderzoeksproject. Na 3 jaar, bij het voorleggen van de eindresultaten wordt de 2de schijf van 1500 euro toegekend. Wanneer het eindresultaat niet kan voorgelegd worden, kan de eerste schijf worden teruggevorderd.

Het moet een goed omlijnd, origineel klinisch wetenschappelijk onderzoeksproject betreffen dat door de kandidaat zelf zal uitgevoerd worden aan zijn instelling ofwel in het buitenland in een centrum met bijzondere bekendheid voor onderzoek op het gebied van inflammatoire darmziekten.

Het onderzoek moet beëindigd zijn binnen de 2 jaar na het toekennen van de beurs. De commissie zal hierop toezicht houden.


Deadline: 30 juni 2018


Wie kan insturen? - Dokter in de geneeskunde of onderzoeker in het domein van IBD - Niet ouder dan 40 jaar

Hoe insturen? Zend de volgende opgesomde documenten via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) naar het bestuur van CCV-vzw 1) Curriculum vitae van de kandidaat 2) Voorstelling onderzoeksproject: 2 A4 pagina’s. Situering van het onderzoeksvoorstel, klaar geformuleerde doelstellingen, een omschreven methodologie en afgelijnde onderzoeksperiode Opmerking: Vermeld nergens uw naam op het onderzoeksproject

Review proces: De projecten worden naamloos beoordeeld door een hiervoor door de CCV-vzw aangestelde beoordelingscommissie, die de onderzoeksvoorstellen op hun strikt wetenschappelijke en originele waarde beoordeelt.

Het bekroonde project wordt bekend gemaakt op de Nationale Studie – en Ontmoetingsdag (SOD) die dit jaar plaatsvindt op zondag 7 oktober 2018 De resultaten worden ook voorgesteld op de Belgian Digestive Disease Week.

Bij publicatie van de onderzoeksresultaten zal steeds vermeld worden dat het onderzoek uitgevoerd werd met de financiële steun van CCV-vzw.

CCV-VZW

Groeneweg 151
3001 Heverlee
secretariaat@ccv-vzw.be
ccv.vzw@outlook.com
0472/51.63.51 of 0468/29.61.12

 

   

Stuur je post naar

Domein Borgeind
Borgeindstraat 13/5
2900 Schoten

 

     

Bezoek ons ook op

Website administrator: Vincent Reynders.

 

     
Back to top