Met je chronische ziekte terugkeren naar de werkvloer: het is de wens van vele mensen om onder de mensen te komen, een deel uit te maken van het geheel en een inkomen te verwerven. Werkgelegenheid is voor het VPP al meer dan 15 jaar een belangrijk thema, daarom nemen zij dit ook mee in hun beleidswerk. Ondersteuning bij de terugkeer naar werk moet dan ook heel zorgvuldig gebeuren.

Met deze vragenlijst willen we een zicht krijgen op het verloop van het re-integratietraject dat eind 2016 door minister van Volksgezondheid Maggie De Block en minister van Werk Kris Peeters werd geïntroduceerd.

Op basis van jullie verhalen en antwoorden op deze vragenlijst wil het VPP de knelpunten bloot leggen in de nieuwe regelgeving. De informatie die zij met deze vragenlijst verzamelen is belangrijk zodat zij met concrete knelpunten en aanbevelingen naar het beleid kunnen stappen. 
Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen die arbeidsongeschikt zijn (geweest).

De vragenlijst kan hier ingevuld worden en neemt maximum 10 minuten van je tijd in beslag. Indien je dit wenst, kan je steeds contact opnemen met Eline Bruneel via onderstaande gegevens voor hulp bij het invullen van de vragenlijst.

Bij het verwerken van de gegevens garanderen zij de privacy van alle deelnemers.

contactpersoon:
Eline Bruneel
Projectverantwoordelijke werkgelegenheid, tegemoetkomingen en onderwijs
Vlaams Patiëntenplatform vzw
Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee
Tel.: 016 23 05 26
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CCV-VZW

Groeneweg 151
3001 Heverlee
[email protected]
[email protected]
0472/51.63.51 of 0468/27.70.52

 

     

Stuur je post naar

Domein Borgeind
Borgeindstraat 13/5
2900 Schoten

 

   

Bezoek ons ook op

Website administrator: Vincent Reynders.

 

     
Back to top