Wetenschapsdag - Chronische ziekten, metabolisme en veroudering

Het CHROMETA Department van de KU Leuven verwelkomt jou graag op de wetenschapsdag van het departement Chronische Ziekten, Metabolisme en Veroudering - kortweg CHROMETA. Deze dag zal plaatsvinden in Leuven op campus Gasthuisberg op 10 maart 2018.

Het departement zal met trots zijn wetenschappelijk onderzoek aan jou voorstellen alsook de impact die hun onderzoek heeft op de medische vooruitgang.

Rond thema's zoals “voeding en metabolisme", "chronische ziekten" en "ouderdom” zul je een interessant geheel van lezingen kunnen bijwonen gegeven door gerenommeerde onderzoekers en artsen uit de verschillende domeinen van hun departement: endocrinologie, maag-darm, lever, longen, thoraxheelkunde, en geriatrie.

Daarnaast zul je ook de gelegenheid krijgen om zelf je gezondheids-ID samen te stellen door aan verschillende doe-het-zelf proefjes en workshops deel te nemen, een echt wetenschappelijk experiment uit te voeren, en/of in gesprek te gaan met een onderzoeker of arts.

Het wordt een interessante dag voor jong en oud, voor het hele gezin, voor zij die dromen van een carriere in de wetenschap, en voor zij die er middenin zitten!

Click hier voor het programma.

Iedereen is welkom; van student tot patiënt, van collega-onderzoeker en -gezondheidsmedewerker tot familie en vrienden.  Registratie kan hier, via onze website.

Hou 10 maart alvast vrij in je agenda!

CCV-VZW

Groeneweg 151
3001 Heverlee
secretariaat@ccv-vzw.be
ccv.vzw@outlook.com
0468/27.70.52 of 0468/29.61.12

 

   

Stuur je post naar

Domein Borgeind
Borgeindstraat 13/5
2900 Schoten

 

Bezoek ons ook op

Website administrator: Vincent Reynders.

 

     
Back to top